top of page

Veelgestelde vragen

 • Wie mag er deelnemen aan de Purple Start activiteiten?
  Alle kinderen van 5 tot en met 7 jaar (zowel met als zonder voetbalervaring).
 • Wat is Foot & Fun?
  Binnen onze Foot & Fun activiteiten willen we ALLE jonge gedreven kinderen bereiken die zowel het voetbal willen ontdekken als zich willen bijschaven op voetbaltechnisch en breedmotrosich vlak.
 • Wat moet ik meenemen naar de Foot & Fun activiteiten?
  Enter your answer here
 • Ik wil mijn kind inschrijven.
  Als officiële partner voorzien we in samenwerking met RSC Anderlecht activiteiten (trainingen, voetbalstages, talent days,..) gedurende heel het seizoen voor jonge voetballers geboren tussen 2019 (U5) en 2015 (U9). Rechtstreeks inschrijven bij RSC Anderlecht is niet mogelijk. Voor voetballers vanaf U10 zijn er geen activiteiten voorzien. Spelers die worden opgemerkt ontvangen een uitnodiging voor een stageperiode binnen de jeugdopleiding van RSC Anderlecht. Inschrijven kan enkel via de website op de pagina van de specifieke activiteit waarvoor u uw kind wenst in te schrijven.
 • Waar gaan de activiteiten door?
  Alle activiteiten (tenzij anders vermeld) gaan door op de jeugdacademie van RSC Anderlecht, Olympische Dreef 1, 1070 Anderlecht. Waar we altijd trainen op kunstgras (binnen of buiten).
 • Wanneer gaan de wekelijkse trainingen door?
  De wekelijkse trainingen lopen van september tot en met mei en zijn open voor jongens en meisjes, met of zonder voetbalervaring. Je kan vrij inschrijven voor U6 (2018°) en U7 (2017°). Voor U5 (2019°) en U8 (2016°) dien je vooraf in te schrijven voor een detectietraining. Op zaterdag zijn er open trainingen voorzien om 12u30 en 14u Op zondag zijn er open trainingen voorzien om 13u30 en 15u
bottom of page